برگزاری جلسه سخنرانی «گزارش دوره ای جمهوری اسلامی ايران به نشست شورای حقوق بشر»

جلسه سخنرانی «گزارش دوره ای جمهوری اسلامی ايران به نشست شورای حقوق بشر» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری برگزار شد.

اين جلسه در ساعت 14 الی 16 روز دوشنبه 26/08/93 در سالن شهيد بهشتی دانشگاه علوم قضايی و خدمات اداری با سخنرانی آقای غريب آبادی معاون دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه و جمع کثيری از اساتيد و دانشجويان دانشگاه علوم قضايی و ساير دانشگاهها برگزار شد.

دانشگاه علوم قضايی و خدمات اداری

آقای دکتر غريب آبادی ضمن معرفی ساختار، صلاحيت و وظايف ستاد حقوق بشر قوۀ قضائيه، به بيان مبانی عمومی حقوق بشر و چالش های بين المللی آن و نگاه خاص جامعه بين المللی به ايران در حوزه حقوق بشر پرداخت.وی مهمترين چالش های حقوق بشر را ابعاد سياسی و امنيتی موضوع و رويکرد دوگانه UPR در قبال برخی از کشورها دانست.

دانشگاه علوم قضايی و خدمات اداری

وی با تأکيد بر نگاه و رويکرد جمهوری اسلامی ايران به حقوق بشر، اشاره کرد که بايد به تفاوت فرهنگی در عرصۀ حقوق بشر احترام گذاشته شود و اينکه اعتقاد و التزام به حقوق بشر در قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران به رسميت شناخته شده است.و اينکه گزارش جمهوری اسلامی ايران يکی از بهترين و حرفه ای ترين گزارش هايی بوده که در اجرای توصيه های کميسيون حقوق بشر تنظيم شده است.

منبع خبر