قصور پلیس انگلیس در پیگیری جرایم جنسی

نتایج تحقیقات رسمی اداره بازرسی سلطنتی انگلیس نشان می دهد پلیس این کشور در ثبت بیش از 800 هزار مورد گزارش تعرض شامل یک چهارم کل جرایم جنسی کوتاهی کرده است.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تحقیقات اداره بازرسی سلطنتی انگلیس (HMIC) روی صحت و درستی جرایم ثبت شده از سوی پلیس نشان می دهد 26 درصد از جرایم مرتبط با تجاوز و تعرض جنسی گزارش نمی شوند که این مسئله به یک نگرانی جدی در انگلیس بدل شده است. در این تحقیق، بازرسان HMIC به 37 پرونده برخوردند که در آنها تجاوز جنسی با عنوان جرم ثبت نشده است. در این گزارش که روز گذشته منتشر شده حتی در صورتی که جرایم به درستی از سوی پلیس ثبت می شوند نیز بسیاری از این جرایم به دلایل نامعلوم و نادرست از سوابق حذف می شوند. این موارد شامل 200 مورد تجاوز جنسی و 250 مورد خشونت علیه افراد می شوند.

این گزارش می افزاید: موارد فوق با عنوان اینکه «جرمی رخ نداده» درباره آنها تصمیم گیری می شود و قربانیان این تجاوزها را دست به سر می کنند. این بدان معناست که متجاوزانی که باید از سوی پلیس تحت تعقیب قرار گیرند به چنگال عدالت سپرده نمی شوند.

بازرسان می گویند در 22 درصد از این موارد نیز به قربانیان این تجاوز ها گفته نمی شود که در رابطه با پرونده آنها چنین تصمیمی گرفته شده است.

«تام ونیسور» بازرس ارشد می گوید: این یک اقدام نابخشودنی است. برخی از ماموران پلیس در ثبت موارد تجاوز شایان تقدیر عمل کرده اند در حالیکه تعدادی نیز در این رابطه عملکرد وحشتناکی داشته اند.

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، این تحقیقات به سفارش وزارت کشور انگلیس انجام شده است. در همین حال وزارت کشور انگلیس اعلام کرد گزارش HMIC نگرانیهای این وزارتخانه را نسبت به ناتوانی و اهمال پلیس در ثبت جرایم تایید می کند.

«ترزا می» وزیر کشور انگلیس با بیان مطالب فوق می گوید: ناتوانی و اهمال در ثبت جرایم از سوی پلیس به هیچ وجه پذیرفتنی نیست. این کار نه تنها سبب سرخوردگی قربانیان می شود بلکه اعتماد عمومی را به پلیس دچار خدشه می کند.