رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خبرداد

ثبت الکترونیکی اسناد نظم حقوقی را در جامعه تحقق می بخشد

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: حرکت به سمت ثبت نوین و فاصله گرفتن از شیوه های سنتی ،نظم حقوقی را در کشور افزایش خواهد داد.
    به گزارش خبرگزاری میزان، احمد تویسرکانی معاون قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد واملاک کشور در مراسم افتتاح کانون سردفتران و دفتریاران استان البرز گفت: توجه به ثبت رسمی یکی از موضوعات مهم جامعه محسوب می شود و ابعاد آن برای بسیاری ناشناخته باقی مانده است و امروزه بسیاری از بی نظمی ها و دعاوی ناشی از عدم ثبت رسمی است.

وی افزود: گاهی برخی از تصمیم گیرندگان در شناخت اولویت ها دچار اشتباه می شوند. لذا به طور قطع باید با برنامه ریزی و توجه به اصول زیربنایی مشکلات و ناهنجاری ها در جامعه و حوزه ثبت مرتفع شود.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به مزیت های ثبت نوین در جامعه بیان داشت: با اجرای سامانه ثبت الکترونیکی اسناد رسمی سالانه 20 میلیون مراجعه مستقیم مردم به دفاتر اسناد رسمی کاهش داشته و نزدیک به 10 میلیون مکاتبه کاغذی حذف شده است.

معاون قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه طبق قانون باید خدمات ثبتی به شکلی سهل و آسان در خدمت مردم قرار گیرد، خاطرنشان کرد: در مقطعی برخی به راه اندازی سامانه های الکترونیکی ثبتی با دید تردید و بعضاً اعتراض نگاه کردند، اما امروز مشخص شد که راه اندازی این سیستم ها علاوه بر ارتقاء خدمت رسانی به مردم و افزایش سرعت کار و کاهش هزینه ها، در جلوگیری از بسیاری از تخلفات نیز نقش مؤثری ایفا کرده است.

وی با بیان این که ساخت و سازهای غیر قانونی در حاشیه رودخانه های استان البرز باید از طرف دستگاه های ذی ربط جدی گرفته شود، گفت: استان البرز یکی از استان های مهم کشور است که به سرعت در حال طی مسیر توسعه است. لذا نیازمند حمایت و نظارت همه جانبه مسئولان نیز می باشد و حفاظت از منابع طبیعی و اراضی ملی در این استان باید بیش از پیش مورد توجه مسئولان واقع شود.

در پایان این مراسم اعضای هیئت مدیره کانون تازه تأسیس سردفتران و دفتریاران استان البرز ابلاغ خود را که توسط معاون قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد واملاک کشور صادر شده دریافت کردند.