محاکمه ۵ دانشجوی مصری در دادگاه نظامی به اتهام تجمع غیرقانونی

منابع حقوقی مصری گزارش دادند ۵ دانشجوی مصری به اتهام تجمع غیرقانونی و «اغتشاش» در دانشگاه برای محاکمه به دادگاه نظامی ارجاع داده شده اند.
    خبرگزاری «رویترز»، گزارش داد که این حکم تنها چند هفته بعد از صدور قانون محاکمه متهمان به اقدامات تروریستی در دادگاه های نظامی صورت می گیرد.

این دانشجویان مصری چند ماه پیش به اتهام آتش زدن بخشی از دانشکده مهندسی دانشگاه الازهر بازداشت شده بودند.

مصر از اواخر ماه گذشته حیطه اختیارات نهاد قضائی نظامی را افزایش داده و دستور داده تا همه مسائل مربوط به امنیت ملی و مقابله با تروریسم از سوی ارتش و دادگاه های نظامی پیگیری شود.

این اقدام بعد از حمله مرگبار به سربازان مصری در سینا صورت گرفته که طی چند روز گذشته گروه انصار بیت المقدس که به تازگی به داعش اعلام وفاداری کرده مسئولیت آن را برعهده گرفته است.

از سوی دیگر همزمان با شدت گرفتن اعتراضات دانشجویی به اخراج چندین دانشجوی مصری و بازداشت بیش از 50 نفر از پرسنل دانشگاه به اتهام وابستگی به اخوان، اقدامات نیروهای امنیتی مصری علیه دانشجویان وابسته و یا حامی اخوان المسلمین افزایش پیدا کرده است.

در همین راستا وزارت خارجه مصر با صدور بیانیه ای از قرار گرفتن گروه اخوان المسلمین در فهرست گروه های تروریستی امارات متحده عربی استقبال کرد.