عضو کمیسیون قضایی مجلس در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930824001175#sthash.RBvZOIbj.dpuf

ضرورت ورود مدعی العموم به بحث آلودگی هوا/ سلامت مردم در خطر است

عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: با توجه به اینکه سلامت مردم در خطر است ضرورت دارد مدعی العموم به بحث آلودگی هوا ورود کند.
    محمدعلی اسفنانی در گفت وگو با خبرگزاری فارس در خصوص آلودگی هوا و ضرورت ورود مدعی العموم به این موضوع گفت: یکی از تکالیف اصلی قوه قضاییه نظارت بر حسن اجرای قوانین است اما گاهی اوقات به دلیل عدم اجرای قوانین آسیب جدی به جامعه وارد می شود.

وی با تأکید بر اینکه قانون گریزی در جامعه زیاد است، گفت: متأسفانه گاهی قانون گریزی آنقدر زیاد می شود که مدعی العموم نمی داند به کدام بخش ورود کند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس تأکید کرد: بهترین راه این است که مسئولین ذیربط با جدیت بیشتر کارشان را دنبال کنند و در صورتی که کارشان به نحو درستی صورت نگرفت قوه قضاییه مکلف است ورود جدی داشته باشد.

اسفنانی با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت هوای پایتخت در حال ناسالم قرار دارد، گفت: قوه قضاییه الان باید ورود پیدا کند و ورودش ضروری است چنانکه سلامت مردم در خطر است. در این موضوع نه تنها مدعی العموم بلکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم مکلف به پیگیری است.