تاریخ انتشار : 23 تیر 1393 13:18

دیدار معاون دبیر ستاد حقوق بشر با مدیرکل حقوق بشر وزارت خارجه اندونزی

معاون دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان با مدیرکل حقوق بشر وزارت امور خارجه اندونزی که در راس یک هیات دیپلماتیک به ایران آمده است دیدار و گفت وگو کرد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این دیدار در راستای گسترش همکاری های قضایی و حقوق بشری میان ایران و اندونزی و به منظور آشنایی بیشتر دو طرف، خصوصا طرف اندونزیایی با فعالیت های ستاد حقوق بشر و سیستم قضایی کشورمان انجام شد.

در این دیدار خسرو حکیمی معاون دبیر ستاد حقوق بشر، ضمن تشریح سیستم قضایی کشورمان برای طرف اندونزیایی مکانیزم عملکرد و فعالیت ستاد حقوق بشر را تبیین کرده و برخی از فعالیت های این ستاد را برشمرد.

در این دیدار همچنین محمد انشور مدیرکل حقوق بشر وزارت خارجه اندونزی نیز ضمن تشریح سیستم قضایی کشورش، فعالیت های حقوق بشری اندونزی را که در قالب یک کمیسیون مستقل انجام می شود تشریح کرد.

در ادامه دو طرف با تکیه بر اشتراکات اسلامی زیادی که میان ایران و اندونزی و جود دارد و با تاکید بر اهمیت راه یافتن آراء و نظرات کشورهای اسلامی در مجامع بین المللی، بر گسترش همکاری های دوجانبه حقوق بشری و قضایی تاکید کردند.